Re: Loss of Announcements - Nodes 4480, 4490 & 4677

David Cameron - IRLP
 

Yes, you either need to reboot, or wait 24 hours since the last update. If you're in North America it should happen sometime overnight.

-------- Original message --------
From: James Hall <thecoldduck@...>
Date: 11/29/19 4:43 PM (GMT-08:00)
To: IRLP@irlp.groups.io
Subject: Re: [IRLP] Loss of Announcements - Nodes 4480, 4490 & 4677

Is there anything I need to do such as reboot?  So far no change on 3024,3212.
Jim
WH7CD

created with care by Cold Duck


> On Nov 29, 2019, at 12:32 PM, David Cameron - IRLP <dcameron@...> wrote:
>
> I have made a new update to wavplay to cover the "old" style embedded nodes that run slackware.
>
> The problem is now I am using an OS detection routine to determine (hopefully) which version of sox will properly create the audio files. The issue is the "joining of files" to make the audio congruent needs "sox", and the new version of sox do not use the same arguments as the old. Up until Debian 9, they would allow them and call them deprecated, but now on Debian 10 they throw an error with the latest version of sox.
>
> Dave Cameron
>
>
>> On 2019-11-28 12:32, James Hall wrote:
>> Follow up on my last email. I had just arrived in Hawaii. I have since
>> tested this embedded node. It acts same way. Only connect/disconnect
>> announcements are gone for IRLP only. EchoLink announcements are ok.
>> Custom CW id on IRLP announcements works still. So that’s both my
>> nodes stopped working last Friday.  I ran ... rc. Irlp and every thing
>> rebooted but same loss of connect/disconnect announcements.
>> 3212
>> 3024
>> WH7CD
>> Jim
>
>
>
>
>



Join IRLP@irlp.groups.io to automatically receive all group messages.