Reinstall issue...wget error 139


tomsdad97
 

G’day, the node 6255 rebuild continues, today did a re-install on a HP thin client with a DOM and it went well.
 
As 6255 is an EchoIRLP node I had a go at installing it using the WD5M instructions and it appeared to work until I got the following message:
“wget returned error 139 while downloading Base_Install.tgz”
 
Anyone offer advice on  what is happening and how to move forward?
 
Cheers,
Steve Node 6255 VK2ARS


John
 

If you google David's call, you should find this url
https://github.com/wd5m/echoirlp
with comments from David C, etc 11 months ago.

HTH
73 John VK4JKL

On 6/05/2021 4:52 pm, tomsdad97 wrote:
G’day, the node 6255 rebuild continues, today did a re-install on a HP thin client with a DOM and it went well.
As 6255 is an EchoIRLP node I had a go at installing it using the WD5M instructions and it appeared to work until I got the following message:
“wget returned error 139 while downloading Base_Install.tgz”
Anyone offer advice on  what is happening and how to move forward?
Cheers,
Steve Node 6255 VK2ARS


tomsdad97
 

Hi John,

That's the site who's directions I was following.....

Couldn't find any comment or reference to my problem though.

Steve

Node6255 VK2ARS

-----Original Message-----
From: John
Sent: Thursday, May 6, 2021 5:14 PM
To: IRLP@irlp.groups.io
Subject: Re: [IRLP] Reinstall issue...wget error 139

If you google David's call, you should find this url
https://github.com/wd5m/echoirlp
with comments from David C, etc 11 months ago.

HTH
73 John VK4JKL

On 6/05/2021 4:52 pm, tomsdad97 wrote:
G’day, the node 6255 rebuild continues, today did a re-install on a HP thin client with a DOM and it went well.
As 6255 is an EchoIRLP node I had a go at installing it using the WD5M instructions and it appeared to work until I got the following message:
“wget returned error 139 while downloading Base_Install.tgz”
Anyone offer advice on what is happening and how to move forward?
Cheers,
Steve Node 6255 VK2ARS


John
 

2nd stab:
How much RAM do have?

as root: free -h
Are U using swap? cat /proc/swaps
swap space: /cat /proc/meminfo

John
QSY to Footy show

On 6/05/2021 5:32 pm, tomsdad97 wrote:
Hi John,
That's the site who's directions I was following.....
Couldn't find any comment or reference to my problem though.
Steve
Node6255 VK2ARS
-----Original Message----- From: John
Sent: Thursday, May 6, 2021 5:14 PM
To: IRLP@irlp.groups.io
Subject: Re: [IRLP] Reinstall issue...wget error 139
If you google David's call, you should find this url
https://github.com/wd5m/echoirlp
with comments from David C, etc 11 months ago.
HTH
73 John VK4JKL
On 6/05/2021 4:52 pm, tomsdad97 wrote:
G’day, the node 6255 rebuild continues, today did a re-install on a HP thin client with a DOM and it went well.
As 6255 is an EchoIRLP node I had a go at installing it using the WD5M instructions and it appeared to work until I got the following message:
“wget returned error 139 while downloading Base_Install.tgz”
Anyone offer advice on  what is happening and how to move forward?
Cheers,
Steve Node 6255 VK2ARS


tomsdad97
 

G'day John,

HP T5145, 1Gb RAM 16Gb DOM.

Regarding swap, no idea, just followed the default IRLP reinstall settings.

Steve 6255

-------- Original message --------
From: John <gielisj@...>
Date: 6/5/21 18:45 (GMT+10:00)
To: IRLP@irlp.groups.io
Subject: Re: [IRLP] Reinstall issue...wget error 139

2nd stab:
How much RAM do have?

as root:  free -h
Are U using swap? cat /proc/swaps
swap space: /cat /proc/meminfo

John
QSY to Footy show

On 6/05/2021 5:32 pm, tomsdad97 wrote:
> Hi John,
>
> That's the site who's directions I was following.....
>
> Couldn't find any comment or reference to my problem though.
>
> Steve
>
> Node6255 VK2ARS
>
> -----Original Message----- From: John
> Sent: Thursday, May 6, 2021 5:14 PM
> To: IRLP@irlp.groups.io
> Subject: Re: [IRLP] Reinstall issue...wget error 139
>
> If you google David's call, you should find this url
> https://github.com/wd5m/echoirlp
> with comments from David C, etc 11 months ago.
>
> HTH
> 73 John VK4JKL
>
> On 6/05/2021 4:52 pm, tomsdad97 wrote:
>> G’day, the node 6255 rebuild continues, today did a re-install on a HP thin
>> client with a DOM and it went well.
>> As 6255 is an EchoIRLP node I had a go at installing it using the WD5M
>> instructions and it appeared to work until I got the following message:
>> “wget returned error 139 while downloading Base_Install.tgz”
>> Anyone offer advice on  what is happening and how to move forward?
>> Cheers,
>> Steve Node 6255 VK2ARS
>>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>






tomsdad97
 

G'day John,

Yes it appears I am using swap.

root@stn6255:~# free -h
total used free shared buff/cache available
Mem: 937Mi 38Mi 781Mi 2.0Mi 118Mi 768Mi
Swap: 956Mi 0B 956Mi
root@stn6255:~# cat /proc/swaps
Filename Type Size Used Priority
/dev/sda5 partition 979964 0 -2
root@stn6255:~# cat /proc/meminfo
MemTotal: 960500 kB
MemFree: 800088 kB
MemAvailable: 787072 kB
Buffers: 12216 kB
Cached: 94088 kB
SwapCached: 0 kB
Active: 91328 kB
Inactive: 31236 kB
Active(anon): 16544 kB
Inactive(anon): 2728 kB
Active(file): 74784 kB
Inactive(file): 28508 kB
Unevictable: 0 kB
Mlocked: 0 kB
HighTotal: 80776 kB
HighFree: 1120 kB
LowTotal: 879724 kB
LowFree: 798968 kB
SwapTotal: 979964 kB
SwapFree: 979964 kB
Dirty: 0 kB
Writeback: 0 kB
AnonPages: 16284 kB
Mapped: 18180 kB
Shmem: 3016 kB
Slab: 25564 kB
SReclaimable: 14840 kB
SUnreclaim: 10724 kB
KernelStack: 560 kB
PageTables: 904 kB
NFS_Unstable: 0 kB
Bounce: 0 kB
WritebackTmp: 0 kB
CommitLimit: 1460212 kB
Committed_AS: 100032 kB
VmallocTotal: 122880 kB
VmallocUsed: 0 kB
VmallocChunk: 0 kB
Percpu: 180 kB
HardwareCorrupted: 0 kB
AnonHugePages: 0 kB
ShmemHugePages: 0 kB
ShmemPmdMapped: 0 kB
HugePages_Total: 0
HugePages_Free: 0
HugePages_Rsvd: 0
HugePages_Surp: 0
Hugepagesize: 2048 kB
Hugetlb: 0 kB
DirectMap4k: 22520 kB
DirectMap2M: 878592 kB
root@stn6255:~#

Steve 6255

-----Original Message-----
From: John
Sent: Thursday, May 6, 2021 6:44 PM
To: IRLP@irlp.groups.io
Subject: Re: [IRLP] Reinstall issue...wget error 139

2nd stab:
How much RAM do have?

as root: free -h
Are U using swap? cat /proc/swaps
swap space: /cat /proc/meminfo

John
QSY to Footy show

On 6/05/2021 5:32 pm, tomsdad97 wrote:
Hi John,

That's the site who's directions I was following.....

Couldn't find any comment or reference to my problem though.

Steve

Node6255 VK2ARS

-----Original Message----- From: John
Sent: Thursday, May 6, 2021 5:14 PM
To: IRLP@irlp.groups.io
Subject: Re: [IRLP] Reinstall issue...wget error 139

If you google David's call, you should find this url
https://github.com/wd5m/echoirlp
with comments from David C, etc 11 months ago.

HTH
73 John VK4JKL

On 6/05/2021 4:52 pm, tomsdad97 wrote:
G’day, the node 6255 rebuild continues, today did a re-install on a HP thin client with a DOM and it went well.
As 6255 is an EchoIRLP node I had a go at installing it using the WD5M instructions and it appeared to work until I got the following message:
“wget returned error 139 while downloading Base_Install.tgz”
Anyone offer advice on what is happening and how to move forward?
Cheers,
Steve Node 6255 VK2ARS